Selena Gomez Poze si Imagini NOI – VIDEO

Selena Gomez Poze si Imagini NOI – VIDEO

Selena Gomez, cunoscuta actrita de pe Disney Channel si-a inceput cariera inca de mica printre luminile reflectoarelor reusind foarte repede sa acapareze atentia a miilor de fani. S-a nascut pe 22 iulie 1992 in Texas, loc ce i-a purtat noroc in viata pe care a urmat sa o duca.

Pe langa cariera de actrita, frumoasa Selena Gomez profeseaza in domeniul muzical cat si ca fotomodel. Nu de curand aceasta a implinit 18 ani si este presupusa iubita a lui Justin Bieber.

Frumoasa si eleganta, Selena Gomez i-a impresionat pe fani atat cu calitati fizica, cat si cu talentul ei actoricesc pe care il expune in mult iubitele si cunoscutele filme “Another Cinderella Story”, “Princess Protection Program” etc.

Pana acum, pe plan muzica aceasta a reusit sa isi lanseze 2 albume muzicale in 2009 “Kiss & Tell”, iar in 2010 “A Year Without Rain”  alaturi de trupa pe care si-a creat-o “Selena Gomez and The Scene”.

Multi dintre fanii acesteia sunt interesati de poze si imagini cu Selena Gomez de la prima aparitie e ei, pana acum cand pozeaza pentru renumitele reviste si case de moda.

Se pare ca din ce in ce mai multi paparazzi ii observa pe Justin Bieber si pe Selena Gomez mereu impreuna si sunt considerati de presa cel mai tanar cuplu de la Hollywood.

In plus, Selena Gomez apare in multe video prezentand atat din viata profesionala cat si de pe platourile de filmare, secvente din fimele in care a jucat.

Vezi Galerie foto cu Selena Gomez poze si imagini NOI 

Daca vreti sa aflati cat mai multe noutati despre Selena Gomez si viata ei plus multe alte lucruri, Aboneaza-te la Newsletter pentru a fi pus la curent direct prin mail cu tot ce se intampla in lume.

Voi ce credeti cuplul Selena Gomez si Justin Bieber va rezista?