Renul jucarie pentru copii – de ce are Rudolph nasul rosu si de ce nu trebuie sa lipseasca dintre jucarii

Un ren de plus este fara indoiala printre cele mai populare cadouri pe care le primesc copiii de Craciun. Acest ren este asociat de cele mai multe ori cu unul dintre renii care trageau sania lui Mos Craciun, mai exact cu celebrul Rudolph, cel cu nasul rosu.

Rudolph face parte din magia concentrata in jurul Craciunului la fel ca si Mos Craciun, doar ca sunt putine persoane care stiu cum a aparut micul ren care datorita nasului sau special si a sufletului sau urias il ajuta pe Mos sa ajunga pretutindeni si sa faca toti copiii fericiti.

Tinand cont de importanta sa, este evident de ce din cutia cu jucarii a copilului nu poate lipsi un plus ren cu nasul rosu. O recomandare este ca aceasta jucarie sa aiba volum si sa respecte atat aspectele anatomice ale unui ren cat si particularitatile celui mai indragit ren, subliniind nasul.

ren de plus strumfmallRenul Rudolph este foarte diferit de semenii sai si are un nas rosu care lumineaza. Din aceste motive el a fost ironizat de familia sa, insa micul ren nu s-a lasat afectat de aces lucru fiind muncitor si saritor. Pentru ca i-a sarit in ajutor lui Mos Craciun pentru a salva Craciunul, acesta l-a integrat in echipa sa de reni zburatori. Tinand cont de aceste caracteristici, un ren plus pentru copii ar trebui sa aiba nasul rosu si mare. Daca se si aprinde este cu atat mai bine pentru ca micutul chiar va fi fericit.

Pentru ca nasul rosu si lucios este asociat cu un consum exagerat de alcool, povestea scriitorului Robert May a fost initial respinsa, dar acesta nu a renuntat la idee si a solicitat ajutorul celui mai bun prieten al sau, Denver Gillen, care a facut portretul unui ren simpatic si dragut cu nasul mare, rosu si luminos. Pentru ca desenele au fost foarte apreciate, povestea a fost acceptata si cartea publicata. Micul ren a fost indragit rapid de copii si de atunci Craciunul nu este la fel de magic fara o jucarie ren.

Viata micutului ren nu a aparut doar in imaginatia autorului, aceasta avandu-si radacinile in sentimentele de inferioritate experimentate in copilaria sa. Fiind mic si fragil a crescut tot timpul ironizat de alti copii si eliminat din jocurile lor, asa cum declara intr-un interviu. Prin urmare, renul Rudolph, cel care aduce zambetul pe buzele copiilor are un mesaj despre acceptare si perseverenta, despre optimism si bunatate.

La Strumfmall.ro se pot gasi mai multe modele de reni interesanti care sa faca Craciunul cu adevarat magic in ochii copiilor. In cazul in care copilul este mai mare, isi poate alege singur renul si cu siguranta il va alege pe cel care seamna cel mai bine cu micul Rudolph.