Tendinte culori camasi barbati 2013

Cu siguranta patima pentru moda este transmisa atat la barbati cat si la fei, chiar daca reprezentatii sexului masculin de obicei nu afirma acest lucru, se observa prin felul in care combina articolele vestimentare si dupa culorile pentru care opteaza in fiecare sezon.

Moda este un hobby pentru multi dintre noi si se pare ca proverbul haina il face pe om, la ora actuala este foarte adevarat deoarece aspectul fizic si felul in care ne imbracam atrage atentia celor din jur si sunteti vazut total diferit.

In ceea ce priveste tinutele masculine, multi dintre barbati opteaza pentru purtarea la evenimente speciale, intalniri de afaceri, romantice, plimbari si pentru serviciu, a modelor de camasi pentru barbati pentru a nu o gafa daca este vorba de un eveniment in care este analizata si imbracamintea.

Modelele de camasi pe care le puteti gasi la ora actuala sunt potrivite atat pentru stilul clasic – elegant si rafinat asortate cu o pereche de pantaloni din stofa de culoare inchisa, cat si pentru stilul casual, mult mai lejer si comod, reprezentat de camasile cu imprimeuri sau carouri care se asorteaza perfect atat la blugi cat si pantaloni.

In ceea ce priveste tendintele anului 2013, acestea si-au pus amprenta destul de multe vestimentatia recomandata sexului masculin. Daca pana acum, paleta de culori specifica tinutelor barbatesti era una rece, predominand culorile inchise, nuantele de albastru, kaki, verde, acum acest lucru a luat o intorsatura destul de mare.

In anul 2013 barbatii pot opta pentru o gama larga de culori, prima pozitie fiind ocupata de culoare albastru – indigo, numita de altfel si culoarea verii fiind una puternica si elaganta. Pe de alta parte puteti alege intre culorile vii, rosu, auriu, portocaliu, dar si culorile fresh, precum verdele smarald sau verdele menta.

Daca doresti sa achizitionezi un model de camasi barbati la moda iti propunem sa alegi cu incredere magazinul online Readytowear.ro.