Reclama Heineken 2011 + Melodia din Reclama GRATIS !

Reclama Heineken 2011 + Melodia din Reclama GRATIS !

Daca tot am urmarit in aceasta perioada la tv cele mai frumaose reclame cred ca a sosit momentul sa va arat si ceea ce imi place mie cel mai mult. Poate nu reclama cat berea dar nu este important acest lucru…

In primul rand NU RECOMANDAM CONSUMUL DE ALCOOL COPIILOR SUB 18 ani ! Acestea fiind spuse cred ca putem sa trecem la treaba.

Ceva informatii despre aceasta reclama !? Hmm nu cred, deoarece dupa parerea mea este foarte cunoscuta. Iar daca nu o cunoasteti suficient de bine aveti acum ocazia sa o vedeti de la cap la coada de cate ori doriti.

Acum ca ati vazut despre ce este vorba, as dori sa stiu care sunt parerile voastre despre aceasta reclama !? In primul rand despre melodie si apoi despre scenariu ? Mi se pare mie sau e ceva mai special decat celelalte reclame de la TV ?

Stiu ca multi dintre voi cauta melodia din reclama Heineken 2011, asadar am ales sa va oferim noi melodia din reclama gratis.

In cazul in care te numeri printre fanii acestei reclame te rugam sa  apesi pe butonul like si butonul +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor din site-urile de socializare si nu numai.

Daca doresti sa primesti pe mail mai multe articole asemanatoare atunci te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit.