Modele de dovleci si decoratiuni pentru Halloween

Daca inainte de anii ’90 aproape niciun roman nu auzise de sarbatoarea de Halloween, acum tot mai multi dintre noi alegem sa petrecem cu ocazia zilei de Halloween, sarbatorita in noaptea de 31 octombrie.

Pe langa faptul ca se spune ca in aceasta seara vampirii, monstri, scletetii si spiritele rele devin libere, majoritatea dintre noi ne bucuram de faptul ca ne putem costuma in diferite personaje amuzante sau infricosatoare si de ocazia de a ne decora casa intr-o maniera de groaza.

In ceea ce priveste gama larga de decoratiuni de Halloween, puteti opta pentru panza de paianjen artificiala, sclegeti, paianjeni suspendati deasupra geamurile si usilor si, bineinteles dovleci sculptati fie intr-un mod prietenos sau inspaimantator.

Dovleacul este simbolul zilei de Halloween si este folosit cu semnificatia lui jack-o-lantern. In cazul in care vreti sa va puneti in fata casei, a usei sau pe balcon cativa dovleci pentru seara de Halloween si nu stiti cum trebuie sa ii sculptati, ne-am gandit sa va punem la dispozitie un video in care veti vedea pas cu pas cum sa faceti un dovleac pentru Halloween.

De asemenea, veti vedea un tutorial cu dovleci mult mai bine stilizati decat cel clasic – ochii si nasul in forma de triunghi si gura normala. Iata care sunt propunerile noastre.

Cum sa transformi un dovleac in Jack-o-lantern?

Acesta este unul dintre modele de dovleci pentru Halloween, insa fiecare dintre noi ii poate personaliza in functie de imaginatia. Vezi avea nevoie de 1 sau mai multi dovleci, un cutit bine ascutit cu lama dura, un bol in care sa puneti semintele de dovleac, o lingura pentru a scobi dovleacul si un pix / marker pentru a desena forma.

Avand in vedere ca mai sunt cateva zile pana la Halloween, va uram mult noroc si indemanare in transformarea dovleacului si Happy Halloween!