RCA auto pentru vehiculul tau

Grija ca in curand trebuie sa platiti asigurarea auto va da mari batai de cap ? Noi am gasit solutia perfecta pentru a scapa de aceasta grija. Va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona un pachet rca in rate, acesta poate fi platit lunar precum celelalte datorii ( ex: lumina, apa, telecablu etc .. ).

Asigurarea obligatorie RCA poate fi platita integral in cazul in care dispuneti de fondurile necesare, in caz contrar, acum aveti posibilitatea de a stabili in cate rate doriti sa platiti aceasta asigurare.

Iata care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa alegi o asigurare auto RCA in rate :

  • Nu trebuie sa dispui de toata suma necesara pentru achitarea asigurarii auto
  • Platiti lunar o suma foarte mica pentru asigurarea RCA
  • Stabiliti in cate luni doriti sa platiti asigurarea
  • Nu beneficiati de taxe si dobanzi suplimentare

Pentru a stabili cu exactitate care este suma pe care trebuie sa o platiti lunar, va recomandam sa folositi noul tool ce calculeaza rca in rate. Acesta va ofera detalii precum valoarea ratei lunare pe care trebuie sa o achitati dar si valoarea dobanzii.

Asigurarile RCA in rate sunt dedicate tuturor persoanelor indiferent de marca sau modelul autovehiculului pe care il detineti.

Beneficiaza si tu de aceasta oferta si uita de grija asigurarii auto. Alege cu incredere noua polita auto pe care o puteti achizitiona direct de pe internet si ce poate fi achitata intr-o perioada ce variaza intre 6 si 12 luni. Va sfatuim sa citit cu atentiile conditiile impuse de catre asiguratori, doar in acest fel sunteti siguri ca alegeti cea mai buna asigurare auto in rate.