Rapid – PSV Online LIVE

Rapid – PSV Online LIVE

Astazi este joi, deci este o noua etapa interesanta de Europa  League in care se regasesc si 3 echipe Romanesti, printre ele si Rapid .Meciul Rapid-PSV v-a avea loc pe National Arena, cu 25.000 de fani in tribune, la doar doua zile dupa ce a juca si Otelul pe acelasi stadion.

Rapidul vine dupa 3 rezultate de egalitate in campionat, in care a reusit sa marcheze doar de 2 ori: 1-1 cu Brasov,0-0 in Stefan cel Mare cu Dinamo, iar in ultima etapa 1-1 cu CFR Cluj ! Dupa 7 meciuri disputate, PSV este pe locul 4 in campionat cu 14 puncte, iar in ultima etapa a facut scor 7-1 cu Roda.

Cu PSV, Rapidul speră să obţină a doua victorie consecutiva în faza grupelor,primul meci fiind cîştigat de giuleşteni la Tel Aviv, 1-0 cu Hapoel. PSV Eindhoven  au castigat şi ei în prima etapă, tot cu 1-0, acasa, pe Legia Varşovia.

Pronostic

O cota a Rapidului in meciul de diseara din Europa League este de 3.20, in timp ce olandezii au cota 2.25.Daca mizezi pe un egal la acest meci, cota este de 3,20! Pronosticul meu este 1x.

Fanii “alb-visinii” vor face o atmosfera incredibila !

“Ce o sa fie la meciul cu PSV nu s-a mai vazut! O sa vedeti o supercoregrafie facuta de galeria Rapidului!”, a dezvaluit un reprezentat al Primariei Capitalei.

Echipa de start a Rapidului:

  • D. Coman – Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Bozovici – N. Grigore, Alexa, Herea – M. Roman, Pancu, Deac
  • Rezerve: C. Straton, Ezequias, Cassio, Grigorie, Glauber, I. Apostol, Teixeira
  • Absenţi: Surdu (suspendat), Gîngioveanu (fără drept de joc)

Urmareste RAPID – PSV ONLINE LIVE pe www.vena.ro de la ora 22:00, o partida contand pentru grupa C a Europa League. HAI ROMANIA !