CSKA Moscova – Inter ONLINE Live

cska moscow vs inter 2011CSKA Moscova – Inter ONLINE Live 27 septembrie 2011

Dupa cum bine stiti astazi este marti de aceea ne putem bucura de fotbalul spectacol oferit de cei din Champions League. Iata ca primul meci din aceasta seara este CSKA Moscova impotriva ce lor de de la Intenazionale Milano.

Pot spune ca este un meci mai mult decat echilibrat deoarece Inter-ul nu mai este ce a fost odata, fosta castigatoare a Champions League in perioada cand Mourihno era antrenor si reusea sa invinga impotriva Barcelonei pe teren propriu.

CSKA Moscova – Inter Online se difuzeaza de la ora 19.00 un program destul de neobisnuit zic eu dar sa speram ca o sa avem parte de un fotbal spectacol, alaturi de vedeteled Interului.

Pentru meciul din aceasta seara se pare ca nu schimbari prea mari dar totusi cred ca un rezultabil ar fi egalul. Se pare ca la casele de pariuri cotele sunt urmatoarele : Pentru o victorie realizata de catre CSKA Moscova cota este de 2.50.

In cazul in care acest meci se incheie la egalitate iar tu ai pariat pe acest scor cota la pariuri este de 3.30 iar in cazul in care crezi ca Inter-ul poate produce surpriza te avertizam ca aceasta are o cota de : 2.88.

Pentru alte detalii si informatii te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit si o sa primesti pe mail toate articolele ce au legatura cu acest articol.