Rapid – CFR Cluj Online Live

Rapid – CFR Cluj Online Live  DigiSport 1, 24 septembrie 2011

Derbyul etapei a VIII-a la fotbal se va disputa in sfarsit in Giulesti sambata de la ora 21:30.

Se anunta un stadion arhiplin, deoarece este prima partida in campionat pe care va juca Rapidul pe Giulesti dupa foarte multe meciuri.Acestia au jucat in  diverse locuri pe ‘teren propriu’. La meciul din Cupa,partida s-a jucat tot pe Giulesti si a fost o atmosfera care aproape o uitasem..suporterii cu steaguri,fulare,esarfe cantand aproape pe toata durata meciului.

Comisia centrala de arbitri l-a delegat pentru acest meci pe centralul Alexandru Tudor.Binenteles ca inainte de meci, toti dau sageti ca echipa lor va fi dezavantajata-tipic romanesc: Razvan Lucescu: “Jucatorii cauta sa obtina penaltyuri.Tudor sa fie atent”.

Atat conducatorii cat si jucatorii sunt la fel de optimisti inaintea acestei partide.Fostul jucator CFR-ist care a castigat campionatul si a jucat in Champions League:Ciprian Deac: “O sa vedeti alt joc odata cu mutarea in Giulesti”. Cadu de la CFR: ” Ne-am bucura daca am castiga campionatul,dar e devreme”.

Informatii :

Rapid-absente: Alexa, Surdu, Herea.

CFR- portarul Beto va juca ! Desi au fost nevoie de 36 de copci dupa accidentul suferit cu Wesley, portarul adus recent de CFR Cluj va fi titular.

Echipe probabile:

Rapid: D. Coman – Rui Duarte, M. Antonio, Glauber, Ezequias – N. Grigore, Alexa, Herea – Deac, Pancu, Surdu.

CFR Cluj: Beto – Panin, Cadu, Diogo, Camora – Bastos, G. Mureşan, Renan – Sougou, Weldon, Ronny.

Arbitru la centru: Alexandru Tudor

Meciul va fi transmis pe DigiSport 1, de la 21.30 dar va fi sionline live pe www.vena.ro.