Pronosticuri semifinale Cupa Africi pe Natiuni

Pronosticuri semifinale Cupa Africi pe Natiuni

Miercuri o sa avem o seara plina de fotbal, pentru fanii infocati ai fotbalului,de aceasta data Cupa Africii. Am sa va prezint meciurile si am sa incerc sa dau cateva pronosticuri care cred eu ca sunt mai bune. Daca aveti si voi pareri sau alte cote, va propun sa ne lasati un mesaj mai jos la sectiunea comentarii.

Coasta de Fildes, favorita certa !
Dupa cum ne asteptam cu totii, marea favorita este Coasta de Fildes. In prmul rand vedetele de super clasa care se gasesc in lot fac ca ei sa fie mari favoriti, lucru sugerati si de marile agentii de pariuri precum si de specialisti.  Golgheterul echipei este Didier Drogba care a si inscris de doua ori in meciul cu gazda Guineea Ecuatoriala in sferturi. Singura problema ar fi individualismul, deoarece toti jucatorii de atac vor sa se afirme.

Ghana, vine din urma, dar greu !

Si cea dea doua favorita, Ghana pare sa fie favorita sa joace finala dar totusi nu confirma lotul bun care il are. Joaca foarte prost si reuseste sa inscrie doar din faze fixe sau greseli ale adversarilor, cei drept ca norocul tine cu cei buni. In sferturi ghanezii au trecut de Tunisia dupa prelungiri, scorul fiind de 2-1.

Cote, pronosticuri:

Coasta de Fildes – Mali, cote: 1.50; 3.80; 7.50

Zambia – Ghana, cote: 4.75; 3.40; 1.80

Pronosticuri: Coasta de Fildes castiga, Zambia – Ghana ambele marcheaza 1.70. Drogba inscrie cota 2.00.