Maccabi – Steaua online LIVE

Maccabi – Steaua online LIVE

In faza a III-a in a doua competitie ca valoare de pe continent la noi,Europa League se intalnesc Maccabi – Steaua de la 20:05 ce va fi transmis in direct pe ProTV si online LIVE pe www.vena.ro !

In celelalte meciuri disputate pana acuma, Maccabi are o victorie obtinuta la Larnaca scor 1-0 si o infrangere in Germania cu Schalke 04, dar cel mai important spun eu ca a avut forta de a da gol in ambele deplasari. Steaua se remarca mai mult prin egaluri in Europa, dupa 1-1 la Sofia in play-off, acum a reusit egal cu Schalke la Cluj 0-0 si 1-1 la Larnaca cu AEK dupa ce au fost condusi.

La casele de pariuri, bookmakerii dau usor favorita pe israielienii de la Maccabi Haifia, probabil va conta mult ca joaca pe teren propriu si au o cota de 2.30 la victorie. Steaua are a doua sansa si are la egal 3.20 s la victorie cota de 3.00. Ca pronostic am doua variante: ori se termina la egalitate ori ambele marcheaza.


“Totul depinde ce cum intrăm pe teren şi de cum ne dăruim. Dacă vom fi apţi din punct de vedere fizic, eu zic că vom reuşi să câştigăm”,  a fost declaratia antrenorului stelist Ilie Stan la conferinta de presa inainte cu o zi de la inceperea partidei.

Urmareste Maccabi – Steaua online LIVE pe www.vena.ro de la ora 20:00 joi seara, un meci contand pentru Europa League.