Poze si imagini cu inimi

Cand ne gandim la cuvantul inima, gandurile noastre zboare in multe directii. In primul rand, inima este acel organ, motorul organismului nostru care ne mentine vii zi de zi, ce pompeaza sange prin corpul nostru, fara sa oboseasca. Inima este simbolul iubirii, al dragostei, al tuturor sentimentelor cand vine vorba de o persoana pe care o iubim. Intelegere, tachineala, dor, marinimie, iubire, toate aceste sentimente sunt datorate inimei. Inimile care sunt pretutindeni, insotesc aceste sentimente si le invaluie cu starea lor. Ele pot fi mari sau mici, pline de sentimente bune sau rele, frante,triste si dezamagite ori pline de pofta de viata.In general, cand ne gandim la inimioare, ne gandim la ceva pozitiv.Ne gandim la oamenii indragostit ce pur si simplu se adora unii pe altii, facandu-se unul pe altul fericit.

Insa inimile se frang din interior. Cel mai dureros e cand, pur si simplu, fara logica, fara niciun motiv, acea stare de fluturasi, acea stare ce te facea sa plutesti dispare. Chiar daca in urma cu 5 zile o simteam, pur si simplu, fara sa se intample nimic, nu o mai simti. Asta e adevarata tragedie si inima sfaramata.

Inimile populeaza intreg universul urmandu-ne oriunde am merge. Pur si simplu nu putem scapa de ele, suntem legati de ele, si ele legate de noi. Inimioarele rosii sunt simbolul dragostei, al iubirii, inimioarele de culoare galbena al geloziei, cele roz sunt reprezentate de fetele rebele, iar cele negre cu tristete. Si nu in ultimul rand, inimile albe , care sunt asociate cu puritatea, delicatetea si intelegerea.