Otelul – Basel online LIVE

Otelul – Basel online LIVE pe 22 noiembrie

Otelul Galati intalneste marti seara de la ora 21:45 in direct pe TVR 1 si online live pe www.vena.ro formatia elvetiana FC Basel, un meci contand pentru etapa a 5-a a grupei C din UEFA Cchampions League.Dupa cum stiti, campioana romaniei este codasa clasamentului neacumuland nici un punct dupa 4 etape si avand un golaveraj modest cu 1 gol marcat (in tur la Basel) si 7 goluri primite.

“În fotbal nu există imposibil!” este declaratia lui Dorinel Munteanu care crede ca echipa sa poate lua toate cele 3 puncte in acest meci in ciuda faptului ca pornesc clar cu sansa a doua, iar singura sansa de a mai spera in continuare la Primavara Europeana este victoria.Realist, Dorinel a spus ca un rezultat pozitiv ar spala imaginea Otelului de pana acuma.In tur, elvetienii au castigat spre final cu 2-1, dupa ce Otelul a avut un jucator mai putin pe teren.

Bookmakerii o dau ca favorita pe Basel cu o cota de 1.85 in timp ce la egal si la victoria Galatiului cotele sunt de 3.35 si 4.25. Parerea mea este ca se vor marca multe goluri, in primul rand ma astept la Basel sa atace asa cum au facut-o si pe Old Trafford cu Manchester si au marcat doua goluri, iar apoi la romanii nostri,sa aiba o tresarire de orgoliu si sa puncteze macar la impresia artistica. Pronostic over 2,5 goluri .

Iata echipele probabile:

OTELUL: Grahovac, Rapa, Perendija, Costin, Ilie, Filip, Giurgiu, Antal, Ibeh, Frunza, Pena.

BASEL: Sommer, Steinhofer, Abraham, Dragovic, J. Park, Shaqiri, Huggel, Xhaka, Zoua, Frei, Streller.