Numarul de telefon a lui Mos Craciun

Avand in vedere ca nu mai sunt multe zile pana cand Mos Craciun sa ne viziteze, ne-am gandit sa va venim in ajutor cu numarul de telefon a lui Mos Craciun pentru a-l suna si pentru a fi siguri ca el va viziteaza anul acesta chiar daca nu ati fost foarte cuminti.

Multi dintre noi cred ca Mos Craciun nu exista, insa acest lucru poate fi dovedit doar daca faceti o vizita in Laponia la casa lui Mos Craciun. El are acolo o fabrica de prajituri si de cadouri pentru copii, iar atunci cand el este acasa si nu isi face datoria asteapta vizitatori dornici sa il cunoasca.

In Romania, Mos Craciun este cunoscut ca un personaj batran cu barba alba, imbracat in rosu, cu o caciula rosie in cap, curea si cizme negre, care duce in spinare un sac plin de cadouri pentru copii.

Numarul de telefon a lui Mos Craciun

Pentru copiii romanilor, Mos Craciun a pregatit o emisiune speciala pe PRO TV in care va intra in direct prin telefon cu cei mici, va asculta cantece si poezii, dupa care le va face in dar jucariile pe care si le doresc.

poze cu mos-craciun

Emisiunea se numeste ‘ Mos Craciun exista’ si puteti intra in direct cu el daca sunati la numarul de telefon 031.82.53.888. Va dorim un Craciun Fericit si ca toate dorintele sa vi se implineasca.