Mesaje si SMS de Craciun – Urari de sarbatori

Mesaje si SMS de Craciun – Urari de sarbatori

Datorita faptului ca suntem in luna decembrie, iar Craciunul este din ce in ce mai aproape, ne-am gandit sa oferim persoanelor lipsite de inspiratie ori pentru cei in criza de idei sau timp Mesaje si SMS de Craciun – Urari de sarbatori pentru rudele voastre, prietenii vostri sau de ce nu si pentru sefii vostri ce pot fi trimise usor prin intermediul SMS-urilor.

Pe data de 24 decembrie sarbatorim Craciunul, cea mai important sarbatoare a tututor crestinilor. Aceasta zi aduce in fiecare casa bucurie si fericire deoarece este ziua in care Domnul Iisus Hristos s-a nascut.

Top 15 Mesaje si SMS de Craciun – Urari de sarbatori

Echipa noastra a optat pentru selectarea celor mai frumoase mesaje, sms-uri si urari cu ocazia sarbatorilor de iarna, de aceea am facut un top 15 al acestora :

1. A venit Craciunul, zambeste, viseaza, pune-ti dorinte! E vremea sa credem in magia zilelor de sarbatoare! Craciun Fericit!

2. Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei! Craciun Fericit!

3. Acum cand timpul sta sa-si imparta trupul intre vechi si nou, cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile, cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina. Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune, va incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire, sanatate, belsug si impliniri.Un Craciun de vis alaturi de cei dragi!

4. An dupa an, veac dupa veac, sarbatorile de iarna, care cuprind intreg pamantul cu frumusetea si vraja lor, reamintesc omenirii dragostea Creatorului pentru toti copiii Sai.

5. Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de sarbatoare sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug. Craciun Fericit!

6. Bucurati-va de fiecare rasarit de soare, ca si cum ar fi o noua zi de Craciun. Lasati spiritul Craciunului sa va inunde cu fericire, iubire si tot ceea ce va doriti!

7. Caldura colindelor sa va patrunda in casa! Craciun Fericit!

8. Cand din cer curge neaua minunata si cumpana dintre ani se apropie cu pasi repezi, incepi sa iti etalezi visele in cartea nescrisa a sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile minunate si pline de lumina bradului de Craciun!

9. Colind curat, brad minunat, mos bogat. Craciun luminat, pahar inchinat, sanatate si bani, gand implinit, an nou fericit!

10. Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

11. Craciun fericit si multa sanantate, sa ai un an mai bun, sa-ti mearga bine in toate.

12. Craciunul aduce armonie, iar armonia incepe cu un zambet. Zambeste in fiecare zi a vietii tale. Craciun fericit!

13. Craciunul e Credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite!

14. Craciunul – o zi in familie, iti ofera bucuria de a revedea fragmente din copilarie, cand ai inceput sa crezi cu adevarat in Craciun. Bucura-te de cadourile Craciunului, fii alaturi de cei dragi!

15. Craciunul! Vine Craciunul si anul acesta. Mosul cu daruri multe vine iar. E iarna si toata lumea e in asteptarea Mosului. Anul acesta mosul sa va aduca in casa numai sanatate, implinirea tuturor visurilor, bucurie in noul an, viata cat mai lunga. Craciun fericit!