Poze si imagini cu Smiley

Poze si imagini cu Smiley – Galerie Foto Celebrul interpret cunoscut de toti sub numele de Smiley s-a nascut la data de 27 iulie 1983 iar numele sau adevarat este cel de Andrei Tiberiu Maria. Parca nu suna asa de dragut ca Smiley, nu?  Pana acum, este inca membru al formatiei Simplu, dar s-a lansat totodata solo, este compozitor si prezentator ( Romanii au Talent ) alaturi de Liviu Bartos.

S-a nascut in Pitesti, judetul Arges, iar dragostea pentru muzica a descoperit-o la o varsta frageda. Era un copil energic, care facea tot felul de nazbatii si buclucuri parintilor sai. Cel mai de succes single de-al sau, conform MediaForest, este hit-ul ” Dream Girl ” care este cea mai difuzata piesa la radiourile din toata Romania. Este ce-a de-a 9-a saptamana in care cel mai nou single al lui Smiley stagneaza pe prima pozitie in topul difuzarilor. Melodia s-a ascultat saptamana trecuta la radiourile din Romania de nu mai putin de 266 ori.

Poze cu Smiley – Imagini NOI

 

Dupa cum v-am mai spus, Smiley face parte din formatia Simplu. CRBL care initial vroia sa intre in formatia Akcent, s-a reorganizat ideile si is-a propus sa-si intemeieze propria formatia.

Asadar, i-a propus lui Smiley creearea acestei formatii, mai exact in anul 2001. Chiar daca CRBL i-a propus asta, Smiley nu a fost scutit de proba. Probleme s-au tinut la casa de discuri Roton.

Trebuia sa se adapteze stilului formatiei, iar de aceea a invatat sa si danseze. Porecla de ” Smiley ” si-a capatat-o datorita caracterului sau energic ce bine-dispunea pe toti oamenii din jurul sau, porecla care o foloseste in prezent.

Imagini cu Smiley – FOTO

Anul acesta, Smiley a primit la editia Romanian Music Awards, hostata si organizata de canalul Music Channel si Radio 21 premiul pentru cel mai bun ” BEST LIVE “. Facand parte din echipa HaHaHa Production, s-a bucurat si incantat si de succesul colegilor sai : ” BEST POP – Alex Velea ” , ” BEST NEW ACT – RADIO KILLER ” , ” BEST FEATURING – ALEX VELEA FEAT. DEEPSIDE DEEJAYS & GRASU XXL ( Around the world ) ” PREMIUL SPECIAL RADIO 21 – RADIO KILLER “.