Manchester United – Otelul Galati online LIVE

Manchester United – Otelul Galati online LIVE 2 noiembrie 2011

Miercuri seara de la ora 21:45 se disputa un meci pe care, noi romanii, il vom urmari cu sufletul la gura, deoarece singura noastra echipa din Champions League, campioana Otelul Galati, va disputa cea de-a IV-a etapa a grupelor UEFA CHAMPIONS LEAGUE in deplasare la Manchester United, meci care poate fi urmarit online LIVE pe www.vena.ro.

Formatia pregatita de Alex Ferguson urmareste sa se instaleze cat mai de curand pe primul loc al Grupei C printr-o a II-a victorie impotriva galatenilor. United au castigat primul lor meci din aceasta campanie de UEFA Champions League prin victoria obtinuta pe National Arena impotriva formatiei pregatite de Dorinel Munteanu, Otelul Galati. Wayne Rooney a inscris ambele goluri ale formatiei sale din penalty-uri. Este un rezultat ce a propulsat pe ” diavolii rosii ” pe pozitia a II-a si a lasat pe Otelul sa fie codasa grupei care inca sunt in cautarea primelor puncte in UEFA Champions League.

Otelul poate profita de moralul scazut al echipei din Manchester, cauzat de rezultatul obtinut de acum 2 etape din Premier League. Elevii lui Alex Ferguson au suferit o infrangere usturatoare in fata rivalilor locali Manchester City, chiar pe Old Trafford, scor 1-5, fapt care i-a dezechilibrat moral.

La casele de pariuri, Manchester United este clar favorita, fiind cotata cu o cota de 1,10. Sansele galatenilor in viziunea profesionistilor sunt infime, la egal fiind o cota de 8,75. Pentru o victorie a elevilor antrenati de Dorinel Munteanu este o cota de 22. Pronosticul meu pentru acest meci este ca se vor marca peste 3,5 goluri,la o cota de 2.

Inaintea acestei partide, clasamentul in grupa se prezinta astfel: 1. Benfica – 7 puncte, 2. Manchester United – 5 puncte, 3. Basel – 4 puncte si 4. Otelul – 0 puncte.