Jocuri pentru adolescenti

Conform ultimelor analize efectuate de cele mai mari site-uri de jocuri internationale, se pare ca tinerii adolescenti cu varste curprinse intre 12 si 18 ani obisnuiesc sa piarda vremea pe internet cu diverse jocuri gratis. La mare cautare sunt jocurile logice, jocuri precum sah-ul sau chiar jocurile de actiune acolo unde totul vine aplicat pe baza de strategie.

Fetele in general sunt putin mai rezervate atunci cand vine vorba de jocurile pe internet. Multumita celui mai mare site de socializare din lume, acestea se pare ca isi dedica cea mai mare parte perioada a zilei pe jocurile oferite de catre FB. BarnBuddy sau chiar FarmVille sunt jocurile ce se bucura de un real succes in randul domnisoarelor.

Toate aceste jocuri free sunt create in primul rand pentru copii, dar se pare ca au succes si in randul celor mari. Tot mai des intalnim persoane in metrou sau chiar in tren ce isi culeg alimentele de pe ferma sau verifica cum merge treaba in orasul de care au grija. Sa fie oare o simpla relaxare sau aceste schimbari de care avem parte in ultimii ani ne dovedesc lipsa de interes pentru activitatile ce erau facute candva.

Totusi … care este ultimul joc de care te-ai bucurat in ultima perioada ? Obisnuiesti sa pierzi vremea pe internet jucand diverse jocuri sau ai altceva mai important de facut ?