Dinamo – Steaua online LIVE

Dinamo – Steaua online LIVE pe 5 decembrie 2011

Derbyul Ligii 1 la fotbal va avea loc luni,o zi neobosnuita pentru un derby, in Stefan cel Mare si Dinamo Steaua live poate fi urmarit pe www.vena.ro.

Este un derby de traditie in liga 1, dar in meciurile din campionat Steaua sta foarte prost suferind in ultimile 7 partide cu “alb-rosii” necastigand niciunul si avand 5 infrangeri.

Ultimul succes in campionat dateaza de pe 24 noiembrie 2007 cand golul  lui Rica Neaga aducea toate cele 3 puncte militarilor printr-o executie din marginea careului.

Urmareste : Dinamo – Steaua online ! CLICK AICI

Clasamentul ligii 1 este condus de Dinamo cu 36 de puncte fiind urmata de CFR Cluj la un punct diferenta,  avand si un meci in plus. “Ros-albastrii” au strans 25 de puncte din 15 etape, fiind pe locul 6 si la 11 puncte de marea rivala. Steaua are un avantaj moral, in finala cupei din primavara impunandu-se cu 2-1, starnind lacrimi pe chipul lui Gabi Torje.

Cote si pronostic 

Desi intr-un derby adevarat, se spune ca nu este o favorita, iata ca bookmakerii nu tin cont de asta si dau dinamovistilor prima sansa la pariuri. Astfel, Dinamo are o cota de 2.20 la victorie si Steaua 3.20!

Daca pariati pe un egal cota este de 3.20!Pronosticul meu pentru acest meci, ambele vor marca pentru cota e 1.75 in Dinamo – Steaua online.

Dinamo – Steaua ONLINE

Echipele probabile:

  • Dinamo Bucuresti – Balgradean, Scarlatache, Luchin, Moti, Diabate, Rus, Kone, Munteanu, Alexe, Niculae, Danciulescu
  • Steaua Bucuresti: Tatarusanu, Martinovici, Iliev, Galamaz, Latovlevici, Brandan, Prepelita, Bourceanu, Rusescu, Nikolici, Mihai Costea.

Urmareste Dinamo – Steaua online pe www.vena.ro luni seara de la ora 20:30 !