Decoratiuni si ornamente de Craciun

Atunci cand sarbatorile de iarna sunt pe cale sa soseasca, multi dintre noi incep pregatirile de sarbatori. Un prilej de bucurie pentru cei mici, dar totodata si pentru cei mari.

Tot mai des orasele sunt decorate cu tot felul de lumini, panouri ce ne vestesc sosirea Mosului si brazi impodobiti cu globuri si ghirlande. In acest articol dorim sa va aratam cam care ar fi cele mai interesante decoratiuni de Craciun pentru casa dumneavoastra. In primul rand luminile de culoare alba si albastru deschis sunt la mare cautare, desi moda se schimba ele au ramas in topul preferintelor romanilor de ceva ani.

Magazinele folosesc aceste instalatii la intrarile principale iar afisele cu craciunite si mosi craciuni sunt aproape sigur ca o sa le gasesti la tot pasul.

Sunt foarte curios sa descoper care estea cea mai luminata locuinta din Romania, chiar daca imi vine in minte un film ce este prezent in fiecare an la TV, in care 2 vecini isi lumineaza casa intr-un mod dus la extrem tin sa cred ca la noi nu se va pune niciodata vorba de asa ceva.

Imaginea de mai sus ar putea fi o buna alegere pentru a efectua orice tip de ornamente de Craciun pentru casa ta. As prefera sa vad cateva imagini realizate de vizitatorii acestui site, si cine stie poate o sa oferim si un premiu pentru cel mai frumos ornament.

PS : Speram ca  nimeni sa se trezeasca fara instalatia de pe casa, sau fara decoratiunmile de craciun din curtea sa.