Petitia Durerea nu este Iubire Acasa TV

Petitia Durerea nu este Iubire Acasa TV

Citind pe internet zilele trecute am observat ca cei de la Acasa TV au inceput un lucru foarte interesant. Este vorba despre o petitie cu numele : ” Durerea nu este Iubire “.

Daca nu stiti despre ce este vorba o sa va fac un scrut rezumat al acestei actiuni realizate de catre Acasa TV. Ei au remarcat ca in Romania exista foarte multe femei ce se confrunta cu una din cele mai mari probleme ale nostre. Violenta in familie de cele mai multe ori se realizeaza din cauza alcool-ului.

Pana acum din aceasta campanie fac parte mai mult de 4000 de femei, noi te invitam sa te inscrii si tu la aceasta campanie si sa spunem stop violentei in familie impreuna.

Viziteaza site : http://durereanuesteiubire.acasatv.ro/

In cazul in care ai facut parte dintr-o asemenea altercatie sau au zilnic probme cu sotul, atunci iti oferim posibilitatea sa pui capat suferintei tale. Trimite un mail la adresa contact@vena.ro sau lasa-ne un comentariu cu anonim in care sa ne spui problema ta si o sa incercam sa iti oferim toate solutiile pentru a rezolva aceasta problema.

Nu lasa ca dragostea sa te doboare, spune nu suferintei deoarece durerea nu este iubire ! Acesta este o campanie oferita de Acasa TV la care  noi am dorit sa ne alaturam pentru a va ajuta sa scapati de violenta in familie.