De ce este bine sa planuiesti din timp pentru Black Friday 2017

Black Friday 2017 promite sa fie unul dintre cele mai mari fenomene de acest tip din Romania. Lista de magazine participante este deja impresionanta cu cateva luni inainte de a se da startul la reduceri. Pentru cumparatori, aceasta este o oportunitate de a cumpara produse mai bune la preturi mai mici care nu trebuie ratata.

Pentru ca reducerile masive sunt condensate intr-o perioada scurta, cele mai multe magazine Black Friday se confrunta cu problema stocurilor insuficiente in perioada campaniei. Din acest motiv este recomandat ca cei interesati sa planuiasca din timp exact cum intentioneaza sa profite de cele mai mari reduceri din an (aici le gasesti pe toate).

Black Friday 2017 ii va avantaja pe cei cu lista de cumparaturi gata pregatita

Odata ce incep reducerile timpul este limitat iar cei care actioneaza rapid sunt cei care profita cel mai mult de pe urma campaniilor.

reduceri black fridayExista site-uri de specialitate care ofera liste complete cu ofertele de la magazine Black Friday chiar si cu cateva luni inainte de sfarsitul lunii noiembrie. Aceste liste pot fi urmarite periodic pentru a face o comparatie corecta de pret intre ofertele de la diverse magazine.

Avand o imagine clara a cataloagelor de oferte si diferitelor promotii de la lanturile mari de magazine dar si magazine mai putin cunoscute, cumparatorii pot lua o decizie in legatura cu produsul sau produsele pe care doresc sa le achizitioneze chiar inainte de inceperea campaniei.

Avantajul principal al acestei informari timpurii consta in faptul ca nu se mai pierde timp chiar de Black Friday cu compararea diverselor oferte. Site-urile suprasolicitate se incarca greu uneori iar magazinele fizice sunt aglomerate, facand mult mai dificila alegerea produselor si ofertelor potrivite.

Fii pregatit pentru reduceri timpurii de la magazine Black Friday 2017

Desi toate magazinele participante au campanii active exact in ziua de Black Friday, respectiv ultima vineri din luna noiembrie, exista numeroase magazine care extind campaniile in afara perioadei promotionale traditionale. Spre exemplu, pot exista magazine care pornesc campaniile de reduceri timpurii pentru a atrage cumparatori inainte de a intra in competitie cu alte lanturi de magazine.

Pe de o parte, aceste reduceri care incep inainte de startul oficial sunt o buna oportunitate de a evita aglomeratia din timpul Black Friday. Pe de alta parte, pentru ca nu exista o competitie la fel de puternica este posibil ca aceste campanii sa nu ofere reducerile substantiale valabile chiar de Black Friday 2017. Din acest motiv, informarea si planuirea din timp sunt foarte importante, astfel incat atunci cand incep sa fie anuntate campaniile, cumparatorii sa poata face cele mai bune alegeri.

Salvează