Chelsea – Barcelona online LIVE

Chelsea – Barcelona online LIVE

Miercuri seara de la ora 21:45, unu dintre cele mai tari meciuri vi-l putem oferi pe internet, Chelsea – Barcelona LIVE de pe stadionul Stamford Bridge. Este una din semifinalele UEFA Champions League, in prima semifinala s-au intalnit Bayern Munchen si Real Madrid, scorul il stiti deja.

Chelsea nu a putut castiga acest trofeu acum 3 ani cand in finala se intalnea cu Manchester United, dupa ce scorul a fost egal in 120 de minute, la penaltyuri John Terry a avut calificarea in picior,dar a tras in bara, apoi un coechipier a ratat si el iar trofeul a mers la Manchester. Roberto di Matteo are misiunea imposibila de a trece de Barcelona, care este si detinatoarea trofeului.

Foto: img.thesun.co.uk

Cote la pariuri pentru Chelsea – Barcelona online:
Chelsea porneste cu sansa a doua,evident, iar bookmakerii au stabilit o cota de 4.65 la victorie pentru albastri. Barcelona are cota 1.75 de a castiga la Londra, iar pentru a se califica in finala are cota 1.18 din partea agentiei CasaPariurilor.

Alte cote: X-ul are cota 3.60, ca ambele sa marcheze cota 1.60, Chelsea sa se califice 5.10, Chelsea sa marcheze prima cota 2.85, Barcelona 1.50.

Urmareste miercuri seara de la 21:45, Chelsea – Barcelona LIVE pe net, meciul poate fi urmarit si pe TVR1 la televizor.