CFR Cluj – FC Vaslui online live 19 septembrie 2011

CFR Cluj – Vaslui online live 19 septembrie 2011

Astazi de la ora 21:30 pe stadionul Doctor Constantin Radulescu din Cluj va avea loc partida-derby CFR Cluj-FC Vaslui. Meciul va fi transmis in direct pe Digisport 1 dar si ONLINE LIVE  pe www.vena.ro.

La casele de pariuri CFR Cluj pare favorita, argumentele principale ar fi ca Vasluiul a avut un meci in plus, pe Olimpico din Roma cu Lazio, cu scorul uluitor de 2-2, desi a condus cu 2-1 si a avut si un om in plus mai bine de 25 de minute.

Ultimile rezultate ale Vasluiului sunt adevarate performante: 2-1 la Brasov, 3-1 cu
Dinamo si 2-2 cu Lazio, deci elevii antrenati de Viorel Hizo au un moral excelent,insa singurul dezavantaj ar fi ca se acumuleaza oboseala, iar CFR poate specula.

CFR Cluj vine dupa un categoric 4-0 la Galati cu Otelul si spera sa faca acelasi scor cu Vaslui, insa nu le va fi usor.Au de intalnit o echipa artagoasa,care joaca mult pe contraatac cu jucatori precum Sanmartean-Adailton-Wesley,iar varf de lance Mike Temwangera.

CFR Cluj a arătat în multe meciuri până acum că este îndreptățită să spere la titlul de campioană, dar trebuie să mai convingă un ultim adversar. Oficialii de la FC vaslui au fost „Gică Contra” în acest început de sezon, astfel că ardelenii trebuie să răspundă definitiv la acuzele moldovenilor printr-o victorie.

Meciul va fi transmis in direct pe Digisport 1 luni de la ora 21:30, dar si ONLINE LIVE  pe www.vena.ro.