Bilbao – Barcelona online LIVE

Bilbao – Barcelona online LIVE

Un meci greu pentru Barcelona in Tara Bascilor, acolo unde se castiga foarte greu indiferent de numele adversarului si de la ora 21:00 este online LIVE pe www.vena.ro Bilbao – Barcelona.

Ultimele 10 intalniri directe in campionat au adus doar rezultate pozitive pentru Barcelona dintre care 8 victorii dar ultimele 4 confruntari Bilbao a reusit de fiecare data sa dea gol, atat pe Camp Nou cat si pe San Mames.

Trebuie sa precizam si faptul ca Bilbao sta foarte prost in acest sezon la punctele castigate pe teren propriu, aflandu-se abia in top 10, o pozitia foarte slaba daca stam sa ne gandim la pretentiile mai mari ale fanilor si ale clubului. Nici Barcelona nu exceleaza,are doar 6 goluri in 4 meciuri si a primit 4, adica o medie de un gol primit pe meci,dar  pana si revelatiaLevante sta mult mai bine decat formatia antrenata de Josep Guardiola.

Cotele la pariuri binenteles sunt in favoarea catalanilor iar la victorie cota este de doar 1.27 in timp ce la un egal sau o victorie a bascilor cotele sunt foarte mari: 5.45 si 9.25.Pronosticuri: ambele marcheaza sau under 3,5 goluri !

Echipe probabile :

  • Athletic Bilbao: Iraizoz-Iraola, Ekiza, Amorebieta, De Marcos-Susaeta, Martinez, Ander, Itturaspe, Muniain-Llorente.
  • Barcelona: Valdes:  Daniel Alves, Gerard Pique, Carles Pujol, Eric Abidal-Thiago, Bousquets, Cesc Fabregas-Iniesta, Lionel Messi, David Villa

Urmareste Bilbao – Barcelona online LIVE pe www.vena.ro duminica seara !