Steaua – Otelul online LIVE

Steaua – Otelul Online LIVE pe 2 octombrie

Steaua Bucuresti intalneste pe teren propriu campioana en-titre Otelul Galati, meci transmis in direct de Digisport 1 de la ora 21:30 dar si ONLINE LIVE pe www.vena.ro.

Galatenii au un parcurs foarte prost, atat in campionat dar si Liga Campionilor in care nu a reusit sa scoata niciun punct, practic cu formatiile mai de nivelul lor,pentru ca Manchester United este de pe o alta planeta.

Steaua a schimbat antrenorul si managerul general !

Dupa semi-esecul de la Larnaca cand Steaua facut doar egal cu cea mai slaba echipa din grupa, Rony Levy si-a dat demisia impreuna cu Mihai Stoica din cauza rezultatelor foarte slabe, cel mai slab debut de sezon din ultimii 35 de ani in campionat.

Ilie Stan este noul antrenor, fost jucator de numar 10 la Steaua in 1989, cand Steaua a jucat fianala Cupei Campionilor Europeni pierduta in fata Milanului lui van Basten.”Sper sa nu dezamagesc,imi doresc primavara Europeana si locul 1 in campionat,incerc sa readuc acel spirit la Steaua.Nu conteaza extraordinar de mult banii, rezultatele aduc fericirea si banii”

Inapoi in Ghencea?

Steaua joaca de la inceputul anului numai in deplasare,iar patronul, Gigi Becali a declarat ca “ros-albastrii” se pot intoarce in Ghencea,pentru ca proprietarii stadionului i-au facut o oferta foarte buna.Deasemenea, Steaua a reusit cele mai mari performante jucand pe stadionul Ghencea.

Pronostic

La casele de pariuri Steaua este favorita avand o cota de 1.80 la victorie, iar galatenii antrenati de Dorinel Munteanu au o cota de 4.60 sa castige meciul.Deasemenea, daca pariati pe un egal, cota este de 3.30.Pronosticul meu pentru acest meci este 1 solist.

In mod normal Steaua ar trebui sa castige acest meci pentru ca in ultimele 13 partide de acasa cu Otelul le-a castigat pe toate, avand si un golaveraj excelent, 32-2!

Steaua Bucuresti intalneste pe teren propriu campioana en-titre Otelul Galati, meci transmis in direct de Digisport 1 de la ora 21:30 dar si ONLINE LIVE pe www.vena.ro.