Lyon – Dinamo Zagreb ONLINE Live

lyon dinamo zagreb onlineLyon – Dinamo Zagreb ONLINE Live 27 septembrie 2011

In aceasta seara avem parte de un fotbal spectacol in Champions League de aceea tin sa va prezint urmatorul meci : Lyon – Dinamo Zagreb Online.

Meciu va fi transmis astazi 27 septembrie 2011 incepand cu orele 20.45. Pentru toti iubitorii de fotbal tin sa va reamintesc ca acest meci are o miza destul de mare deoarece ambele echipe se lupta pentru calificarea in primavara europeana.

Chiar daca preferata mea este Lyon nici Dinamo Zagreb nu este de neglija deoarece are jucatori foarte experimentati si poate produce oricand o surpriza.

Acum ca veni vorba despre surprize si meciul din Champions League : Lyon – Dinamo Zagreb live atunci va invit sa urmariti urmatoarele cote ce sunt preconizate pentru acest meci.

Pentru victoria realizata de catre cei de la Lyon cota este de 1.44, desi nu pot spune ca victoria poate fi 100% sigura. Pentru un rezultat de egalitate cei de la bet365 au estimat urmatoarea cota 4.20. Tin sa o consider destul de mare avand in vedere ca cele 2 echipe se afla cam la acelasi nivel.

Pentru o victorie realizata de catre Dinamo Zagreb cota este de 8.00, eu cred ca nu ar fi de neglijat un asemenea bilet dar indiferent de situatie va recomand sa vizualizati biletul zilei 27 septembrie 2011.

In cazul in care doriti sa vedeti mai multe pronosticuri din champions league va invitam sa urmariti categoria noastra de SPORT, aici putei vedea care sunt sugestiile noastre pentru realizarea unui bilet la pariuri sportive.