Liverpool – Norwich online LIVE

Liverpool – Norwich online LIVE pe 22 octombrie

Cormoranii din Liverpool intalnesc sambata seara de la 19:30 online LIVE pe www.vena.ro vizita celor din Norwich, sau canarii cum sunt ei cunoscuti in Priemier League. Aceasta partida conteaza pentru etapa a 9-a a Angliei, iar diferenta intre cele doua echipe este de doar 3 puncte, Liverpool aflanduse pe locul 5 in timp ce Norwich sunt 4 pozitii mai jos pana pe 9,cel mai bun loc ocupata de o nou-promovata in acest moment.

Deasemenea este primul duel intre cele doua echipe si Liverpool ar putea trece in “Big Four” in caz de un succes,poate profita de meciul Newcastle – Wigan, unde cotofenele au un meci greu pe propriul teren. Pentru Norwich un egal ar fi foarte bun avand in vedere ca joaca cu formatia care a dominat etapa trecuta pe Man.United si au pierdut 2 puncte in ultimile zece minute, fiind egalati de Chicharito Fernandez.

La casele de pariuri bookmakerii au dat-o favorita certa pe Liverpool avand o cota de 1.30 la victorie, in timp ce pentru un egal cota este de 5.00. Daca pariezi pe Norwich te poti imbogati peste noapte,deoarece cota este de 9.00 la un succes.Pronosticul meu Liverpool se impune.

Urmareste Liverpool – Norwich online LIVE pe www.vena.ro sambata seara de la 19:30, sa vedem daca trupa antrenata de King Kenny Duglish poate intr-adevar sa lupte pentru locurile de UEFA Champions League. Meciul este in direct si pe Digisport.