KICKBOX : Romania – Serbia Online Live – Sport.ro

kickbox romania serbiaKICKBOX : Romania – Serbia Online Live | Campionatul European VIDEO Sport.Ro

Asa cum majoritatea barbatilor urmaresc unul din cele mai iubite posturi tv de sport si eu eram cu telecomanda in mana si urmaream ce se mai intampla pe sport.ro. Totul pana cand o reclama cu Pitbul-ul Atodiresei dar si alti luptatori talentati ai Romaniei.

Astept cu nerabdare acest meci dintre Romania Serbia la KICKBOX, sa vedem oare cine este mai tare. Eu as paria ca ai nostri o sa castige cam 2 din 3, dar in box nu se stie niciodata.

Avand in vedere ora destul de tarzie la care se difuzeaza aceste meciuri de kickbox dintre Romania – Serbia accesul si vizionarea minorilor sub 15 ani este interzisa datorand faptului ca prezinta scene de violenta foarte grave.

KICKBOX: Romania – Serbia online va putea fi urmarit pe Sport.ro sau www.sport.ro. Pentru detalii si informatii despre acest meci in cazul in care sunteti plecat si nu aveti acces la internet cu pc sau laptop-ul d-vs puteti accesa de pe telefonul mobil m.sport.ro si in acest fel o sa primiti toate informatiile despre meciul de kickbox Romania Serbia Online.

Striga Hai Romania in meciul de KickBox Romania – Serbia online, fii alaturi de luptatorii romani pentru a pastra acasa medalia la kickbox din campionatul european.