Biletul zilei 14 decembrie 2011 – 14 12 2011

Biletul zilei 14 decembrie 2011 – 14 12 2011

Pentru biletul zilei 14 decembrie 2011 am pregatit cateva meciuri interesante cu cele mai bune cote extrase de mine pentru a avea o idee despre ce sa pariati miercuri la pariurile sportive.Meciurile pe care mizez sunt din Europa League, in care avem 2 meciuri decisive pentru echipele noastre romanesti, Vaslui si Steaua pentru calificarea in Primavara Europeana.

Biletul zilei 14 decembrie 2011 are o cota de 8,3 fara miza !

Zurich – Vaslui, poate deveni pentru scurta istorie a “galben-verzilor” meciul de pus in rama,sau calificarea in Primavara Europeana. Vasluiul se afla pe locul 2 in grupa, dupa liderul Sporting iar moldovenii antrenati de Viorel Hizo se pot califica si daca pierd in Elvetia,in functie de rezultatul de la Lazio – Sporting!
Cu siguranta, Sanmartean si Adailton vor fi oamenii determinanti si vor incerca sa aduca victoria, fiind cotata cu 2.35 la pariurile sportive! In tur s-a terminat 2-2 dupa un meci spectaculos,dupa cum arata si scorul.

Steaua – AEK Larnaca a starnit un interes major al suporterilor pentru acest meci, datorita faptului ca Steaua are rezultate, a batut pe Dinamo, a surclasat CFR-ul iar acum poate sa se califice in saisprezecimi doar obtin victoria si daca Maccabi nu castiga cu Schalke.

Pronostic pentru biletul zilei 14 decembrie 2011, Steaua marcheaza in ambele reprize pentru cota de 2.10 ! In tur scorul a fost 1-1, “ros-albastrii” jucand in inferioritate numerica 10 minute.

 Lazio – Sporting Lisabona, probabil cele mai bune echipe care se intalnesc fata in fata  in aceasta faza a grupelor Europa League. Lazio este data de bookmakeri ca fiind mare favorita pentru cota de 1.60, iar Sporting cu sansa a doua, 5.50. Pronosticul meu, ambele marcheaza pentru cota de 1.70 !