Biletul zilei 12 noiembrie 2011 – 12 11 2011

Biletul zilei – 12 noiembrie 2011 – 12 11 2011

Pentru biletul zilei 2011 am pregatit cateva surprize,nu voi miza doar pe meciuri de fotbal ci voi miza un meci din tenis si unul din fotbal. Desigur, nu puteam sa trec peste meciul zilei, Anglia-Spania – un amical ce se va disputa pe Wembley Stadium din Londra dar si Roger Federer cu Tomas Berdych –  semifinalele de la Paris,un masters cu un total de 1000 de puncte pentru cel care cucereste trofeul.

Anglia-Spania este o partida care orice suporter ar astepta-o, fiindca au foarte multi jucatori valorosi si deasemenea campioantele acestora sunt cele mai tari din lume ! Campionii mondiali si europeni, au neaparata nevoie de victorie pentru a-si asigura prima pozitie in clasamentul FIFA, iar in caz de un esec Olanda ar putea trece pe primul loc,deasemenea daca isi castiga si aceasta amicalul.

Casele de pariuri dau o cota de 1.90 Spaniei la victorie, la egal cota este de 3.25, iar daca pe biletul dumneavoastra se regaseste  1 solist, cota este de 3,85 ! Pareerea mea este ca va fi un meci foarte greu si nu cred ca spaniolii se vor impune,iar pentru 1x cota este de 1.75 !

Roger Federer vine dupa o forma deosebita nepierzand foarte mult timp pe teren, trecand pe rand de Mannarino, Richard Gasquet si Juan Monaco. Berdych are viata grea la acest turneu, iar ultimul meci a trecut foarte greu de favoritul numarul 3, Andy Murray in mai bine de 3 ore de joc. Binenteles Roger Federer este favorit,dar vad un meci lung,cred de 3 seturi.