Bayern – Manchester City ONLINE Live

Bayern – Manchester City ONLINE Live 27 septembrie 2011

Dupa cum bine stiti aztazi e marti  27 septembrie 2011 si avem parte de fotbal spectacol in Champions League. Unul din cele mai urmarite meciuri din aceasta seara este chiar Bayern – Machester City Online.

Echipe de milioane cu jucatori senazationali sunt pe cale sa ne arate cum se joaca un fotbal de calitate. Pentru acest an stim foarte bine ca obiectivele ambelor echipe sunt castigarea campionatului si al Champions League.

Bayer – Manchester City Live este unul din cele mai pariate meciuri din aceasta seara, in cauzul in care doriti sa stiti care este cota de pariu pentru Bayern atunci va avertizam ca aveti o cota de 1.91 pentru o victorie a lui Bayern. In cazul in care cosiderati ca egalul este cel mai bun rezultat atunci trebuie sa stiti ca aveti o cota la pariu de 3.75.

Aceasi cota este si in cazul victoriei a celor de la Manchester City, tot de 3.75. Pentru alte  sugestii si informatii va sugeram sa urmariti care sunt ale noastre pronosticuri champions League. Doar aici poti gasi informatii despre biletul zilei, si toate meciurile pe care noi le consideram castigatoare.

Nu uita sa apesi pe butonul like in cazul in care doresti mai multe informatii despre acest meci, aboneaza-te la newslatter-ul nostru gratuit si vei primi cele mai noi articole direct pe adresa ta de mail.