Belgia – Romania online LIVE

Belgia – Romania online LIVE pe 11 noiembrie

Romania are un meci greu cu o adversara de talia ei,Belgia, vineri seara online LIVE pe www.vena.ro de la ora 21:45. Meciul se va juca pe arena din Liege si mai mult ca sigur stadionul va fi plin, deoarece multa lume va veni sa urmareasca viitorul natonalei gazda dar si senzatia fotbalului european si cel mai cautat pusti- Eder Hazard jucatorul lui Lille Metropole.

Este primul meci dupa ratarea calificarii la Euro 2012 ce va avea loc in vara urmatoare in Polonia si Ucraina. Atat Belgia cat si Romania sunt echipe cu jucatori tineri dar buni: Gabi Torje, Chiriches, Hazard, Lukaku si selectionerii celor doua reprezentative vor miza pe acestia deoarece isi vor pregati strategia pentru viitoarea calificare, iar pentru noi, este si anuntat obiectivul,abia in 2016!!!Piti a lasat jucatorii cu foarte multe selectii acasa cum ar fi golgheterul campionatului: Marius Niculae(Dinamo),deasemenea cel mai bun pasator: Catalin Munteanu (Dinamo), sau ce mai bun dribleur Lucian Sanmartean(Vaslui) .

Tanase nu putea lipsi de pe lista de jucatori, el aflandu-se cu echia de club in unul din momentele favorabile ale sezonului: 4-2 cu Haifa, 2-1 cu Chiajna si 3-0 la masa verde cu Petrolul:). “Dodel” a fost unul din remarcatiii publicului  dar si patronului Gigi Becali.

Echipe probabile:

  • Belgia: Gillet – Vertonghen, Kompany, Van Buyten, Vanden Borre – Witsel, Fellaini, Defour, Mertens – Hazard, Mirallas.
  • România: Tătăruşanu – Luchin, Papp, Goian, Raţ – Torje, Lazăr, Cociş, Tănase – Niculae, Stancu.

Urmareste Belgia – Romania online LIVE pe www.vena.ro de la ora 21:45, meciul este in direct si pe Antena 1 !