Bayer Leverkusen – Barcelona online LIVE

Bayer Leverkusen – Barcelona online LIVE

Unul dintre cele mai interesante dueluri din faza saisprezecimilor de finala ale Ligii Campionilor 2012, este cu siguranta si meciul dintre Bayer Leverkusen – Barcelona LIVE care se anunta a fi foarte interesant din mai multe puncte de vedere, unul ar fi ca este cel mai important trofeu care il mai are de disputat catalanii, prin simplul fapt ca Primera Division pare mai departe ca oricand, asa ca Liga Campionilor ar fi un trofeu foarte important in vitrina clubului.

Extraterestii lui Pep Guardiola au absente  in lot, cel mai important fiind David Villa. In ultima partida a aratat din nou slabiciunile din apararea catalana dar si dificultatile clare ce le au in deplasare.

Click aici pentru Bayer Leverkusen – Barcelona LIVE !

Nici nemtii nu o duc prea bine, vin dupa un esec in Westfalia la campioana Borussia Dortmund cu 1-0, dupa un joc care are perspective spre viitor, golul fiind marcat de Shinji Kagawa dupa o incursiune prin apararea lui Leverkusen, chiar si antrenorul parea foarte multumit de joc.

Cote la pariuri pentru Bayer Leverkusen – Barcelona online: 8.50; 4.50; 1.40

Foto: 4.bp.blogspot.com

Bayer Leverkusen – Barcelona online echipe probabile:

Bayer Leverkusen (4-3-1-2): Leno – Corluka, Schwaab, Friedrich, Kadlec – Castro, Reinartz, Rolfes – Bender – Kiessling, Schurrle

Barcelona (4-3-3): Valdes – Alves, Pique, Puyol, Abidal – Xavi, Mascherano, Iniesta – Fabregas, Messi, Sanchez