Idei simple despre cum poti avea nunta visurilor tale

Prima si cea mai importanta intrebare care ingrijoreaza viitoarele mirese este de unde sa inceapa si cum sa faca ca nunta sa fie cea a visurilor sale?  Este foarte important sa sa stii ca pregatirea pentru o nunta de vis, este un proces foarte lung si scrupulos, prin urmare este necesar sa incepi pregatirea cat mai curand posibil. 

Alegerea datei nuntii

Alegerea unei date pentru nunta, este sarcina principala pe care trebuie sa o decizi in procesul de organizare a unei nunti. Cand alegi ziua potrivita, te poti concentra pe calendarul sezonului de nunti, pe propria ta intuitie, pe previziuni astrologice, meteorologice, pe date simbolice din viata ta romantica etc. Cele mai “fierbinti” luni pentru nunti, sunt august si septembrie. Planificand o nunta in sezonul de vara, te poti confrunta cu problema cozilor la biroul de registru pentru ziua pe care ai ales-o si lipsa de sali de nunta. De aceea, alegerea datei trebuie facuta cu cel putin 6 luni inainte de ceremonia programata.

Al doilea pas este de a defini formatul ceremoniei, dupa selectarea datei de nunta adecvata. Formatul este determinat in functie de numarul de invitati si de preferintele in ceea ce priveste invitatii.

Formate de nunta

  1. Ceremonie de nunta cu o masa cu bufet.Un astfel de format al nuntii implica sarbatorirea casatoriei in cercul celor mai apropiati membri ai familiilor voastre si prieteni, in aer liber intr-un loc pitoresc. Procesul de nunta dureaza nu mai mult de 2-3 ore si implica un design elegant al locatiei nuntii si catering. Evenimentul festiv este insotit de un fundal muzical usor si un program distractiv sub indrumarea prezentatorului. Formatul unei astfel de nunta este similar cu o petrecere de nunta europeana.
  1. Formatul familial de nunta. La o nunta familiala sunt implicate exclusiv rudele apropiate, iar ca invitati un cerc restrans de prieteni. Acest format al ceremoniei este similar cu nunta clasica, insotita de o inregistrare traditionala si sarbatorirea evenimentului in sala de banchet.
  1. O nunta mare.O ceremonie de nunta la scara grandioasa, se distinge printr-o lista larga de persoane invitate, care include nu numai membrii apropiati ai familiei si prietenii, ci si colegi, cunostinte, parteneri de afaceri, rude indepartate. Acest format al celebrarii in prezent este cel mai raspandit. 

Un program bogat al nuntii, poate include o multime de divertisment, de la rascumpararea miresei la focuri de artificii festive, si, poate fi sarbatorita de seara si pana la dimineata. O nunta generoasa se distinge prin decorarea deosebita a locului de ceremonie, un program festiv multilateral, cu un numar mare de artisti implicati si o gama larga de divertisment pentru oaspeti.

Organizatorul de nunta

Urmatorul pas important pentru tine, dupa ce ai stabilit data si formatul ceremoniei, va fi alegerea organizatorului evenimentului. Toate momentele organizationale la poti depune pe umerii organizatorilor profesionisti care sunt specializati in organizarea de nunti la cheie. Pentru alegerea organizatorului de nunta cel mai potrivit, poti intra pe site-urile de specialitate, unde sunt specificate in amanunt toate detaliile unei nunti in formatul dorit.

Nu uita, muzica este sufletul petrecerii

Pentru a antrena toate grupurile de varsta la dans, este indicat sa apelati la o formatie nunta sau trupa cover care poate acoperi toate gusturile printr-o multime de cover-uri din cele mai diverse genuri muzicale.

Va dorim casa de piatra!