Apple Ipad 3 – Data Lansarii (Release Date)

ipad 3Apple Ipad 3 – Data Lansarii (Release Date)

IPad Apple este una dintre cele mai bune tablete in lume, şi iPad 3 este unul dintre dispozitivele de la Apple ce urmeaza sa apara in acest an.

Acest articol va explica care sunt noile caracteristici care urmează sa fie incluse în iPad 3. Intr-un cuvant, iPad3 Apple va include un design nou, subtire si elegant, in scadere cu aproape 20 la suta in marime comparativ cu iPad 2. Acesta va sprijini, de asemeneafull touchscreen un afisaj in format HD cu o rezolutie a ecranului de 2048 x 1536.

In afara de faptul ca iPad 3 va avea o baterie foarte subtire aproximativ unei brichete, reducerea greutatii va fi unul din factorii cei mai importanti. Cu toate acestea, bateria este raportata la cost cu o schimbare 20 la 30 la suta mai mult decat bateriile iPad curent, care va avea, de asemenea, o viata mai lunga a bateriei.
De asemenea, este de asteptat ca iPad 3 va dezvolta o tehnologie fara fir, acest nou produs oferit de catre Apple va fi capabil de a incarca bateria si transfera  date fara fir.

Nu exista nici o instiintare oficiala de la Apple cu privire la momentul in care va fi lansa iPad 3,  insa, zvonurile indica faptul ca aceasta va fi anuntata candva la începutul anului viitor.

Deocamdata pretul acestui nou produs Apple Ipad 3 este inca necunoscut dar va garantam ca daca o sa continuati sa vizitati aceasta pagina o sa primiti cele mai noi informatii pe care le asteptati.

Nu uitati sa va abonati la newslatter-ul nostru pentru a primi pe mail cele mai noi articole.