Zenit St. Petersburg – FC Porto Online Live

Zenit – FC Porto ONLINE Live

Daca ieri am avut o zi plina de goluri in Champions League , un numar de peste 23 de goluri in cele 8 confruntari ale serii, speram ca astazi sa avem parte de un fotbal spectaculos asa cum am avut parde de fiecare data in Champions League.

Primul meci este disputat in Rusia, de aceea dupa cum bine stiti meciurile din aceasta tara sunt disputate la o ora  mai neobisnuita. Noi credem totusi ca meciul dintre Zenit – FC Porto online  este unul foarte urmarit deoarece FC Porto este castigatoarea Europa League din editia precedenta.

Legat de cotele de pariuri pregatite de casele de pariuri bet 365 si bwin sunt urmatoarele: pentru o victorie realizata de catre Zenit St. Pertersburg este stabilita o cota de 2.65, in cazul unui egal realizat intre Zenit si FC porto online cota este de 3.25, iar pentru o victorie realizata de catre cei de la FC Porto este de 2.75.

Nu uitati ca pentru alte pronosticuri din Champions League vizitati categoria noastra sportiva si aveti ocazia sa vedeti biletul zilei pe fiecare zi realizat de expertul nostru in domeniu. Conform calculelor noastre aceste bilete au avut circa 75 % sansa de castig iar acesta a fost realizat doar in cazul in care au fost respectate meciurile cu stricteze.

Urmareste meciul dintre Zenit St. Petersburg – FC Porto Online dar si Zenit St. Petersburg – FC Porto Online live.