Zara Romania toamna iarna 2011 – 2012

Zara Romania toamna iarna 2011 – 2012

Se pare ca din ce in ce mai mult casa de moda spaniola Zara incepe sa isi vanda brandul cat mai bine inclusiv in Romania. Datorita calitatii destul de mari si pretului moderat pe care il adopta atat tinerii cat si adultii prefera sa faca shopping prin magazinele Zara Romania.

Daca D&G, Armani sau Chanel scot pe piata de moda colectii de haine pentru adulti si oameni de afaceri, Zara a optat sa creeze articole de imbracaminte pentru toate varstele atat copii, adolescenti cat si adulti.

Colectia toamna iarna 2011 – 2012 Zara din acest an revine pe piata de moda cu culori destul de inchise predominant fiind negru, gri, albastru inchis, culori specifice sezonului rece, chiar daca de-a lungul verii in magazine am vazut culori calde ce ne atrageau privirile.

Zara toamna iarna 2011 – 2012 s-a axat pe stilul clasic putin masculin in care formele feminine sa nu fie scoase atat de tare in evidenta pentru ca ceea ce nu este expus devine mai interesant pentru barbati incercandu-le sa le cucereasca pe reprezentantele sexului frumos pentru a descoperi cate o parte noua a corpului.

Colectia Zara toamna iarna 2011-2012 a adoptat un stil simplu, fara prea multe linii in rochii, sacouri si pantaloni pentru a oferi femeii actuale lejeritatea de care are nevoie astfel ca sacourile din acest sezon nu sunt deloc cambrate, pantalonii sunt drepti mantourile oversized.

In materie de rochii s-a ales ca material principal stofa pentru a imprima femeilor silueta androgina pe care o adopta si Stella Tennant.

Pentru fanii casei de moda Zara din Romania am pregatit o galerie foto care va v-a incanta destul de mult.