X Factor Online – Sambata 17 Septembrie si Duminica

X Factor – Sambata 17 Septembrie si Duminica la Antena 1

Dupa ce toata vara am avut parte de o reclama deja sacaitoare la aceasta emisiune sper totusi sa fie ceva ce merita vazut. As incepe prin a spune ca din start au ceva aparte doar prin faptul ca prezentatorii acestei emisiuni sunt Razvan si Dani, singurii de pe Antena 1 pe care pot spune ca ii indragesc.

O fi oare un show asa de mare pe cat se preconizeaza, deocamdata nu stim dar ramane de vazut. Totusi cred ca s-a cam exagerat putin deoarece din cate imi amintesc bine casting-ul a fost facut cam de 2 ori in toata tara. Au vrut sa culeaga tot, oare de ce ? Cumva cei de la ProTV fac o noua emisiune si ei .. ceva cu Vocea Romaniei ?? Ramane sa vedem.. care este motivul principal.

Acum revenind la subiect, din cate imi amintesc bine cei din juriu si Paula Seling, Adrian Sana si Mihai Morar. Pot spune un juriu in domeniul muzicii, un juriu tanar si foarte bine pregatit.

Tot ceea ce imi doresc este ca povestea cu Romanii au talent sa nu se mai repete, acel “rapper de cartier” sa castige in fata unui fenomen. M-am simtit tradat ca roman cand am vazut ca votul final a fost facut doar pentru a avea un profit prin acele apeluri si SMS.

Eu sper ca povestea sa nu se mai repete si acest show X Factor sa fie pe placul tuturor romanilor.