Villareal – Man.City online LIVE

Villareal – Man.City online LIVE 2 noiembrie

Marti seara va avea loc cea de-a IV-a etapa a grupelor UEFA Champions League, toate meciurile disputandu-se la ora comuna, 21:45. Un duel destul de interesant in aceasta etapa, va avea loc in Grupa A, unde formatia spaniola Villareal va primi vizita bogatilor de la Manchester City, meciul fiind transmis online pe www.vena.ro

Villareal nu a pierdut niciodata 3 meciuri consecutive in etapele din competitiile europene si trebuie s-o evite pe cea de-a IV-a pentru a le pastra sperantele fanilor. Pana la infrangerea suferita cu Bayern Munchen pe teren propriu din septembrie, ” submarinul galben “ a avut un record de invidiat in competiile europene la meciurile disputate pe El Madrigal avand 9 victorii consecutive: 8 din ele in sezonul trecut de UEFA Europa League si 1 atunci cand au castigat cu scorul de 3-0 in fata celor de la Odense BK in august, in play-off-ul UEFA Champions League.

Manchester City are un debut de sezon extraordinar, cel mai bun de pana acum de la infiintarea lor. In campionat englez, Premier League, domina sezonul inca din primele etape. Sunt instalati pe primul loc dupa a II-a etapa, cand au inceput sa se detaseze la golaveraj. Acum s-a distantat de Manchester United, ocupanta locului II, la 5 puncte. In grupa, ” cetatenii “ sunt pe pozitia a III-a, avand 1 victorie, 1 egal si o infrangere.

De cealalta parte, Villareal se afla la polul opus. In campionat se afla abia pe locul al XIII-a, dupa primele 10 etape. Au acumulat 10 puncte, avand 2 victorii, 4 egaluri si 4 infrangeri. In grupa, este codata grupei, avand infrangeri pe linie. Din 3 meciuri jucate, 3 pierdute. Au inscris doar o data impotriva celor de la Manchester City si au primit 5 goluri.

La casele de pariuri, formatia antrenata de Roberto Mancini este favorita fiind cotata cu 1,65. Pentru un rezultat de egalitate ne este oferita o cota de 3,65, in timp ce o victorie a celor de la Villareal este cotata cu 5,30. ” Cetatenii ” au un moral bun, de aceea mizez pe o victorie a lor, fiind determinati pentru a castiga cat mai multe puncte pentru a putea accede in primavara europeana.