Vaslui – Otelul online LIVE

Vaslui – Otelul online LIVE pe 4 decembrie

Vasluiul intalneste duminica seara de la ora 18:00 campioana Otelul Galati, intr-un meci contand pentru etapa a 16-a a ligii 1 Bergenbier si va fi online LIVE pe www.vena.ro !. Este si un duel european intre cele doua formatii, Vasluiul in Europa League, iar Galatiul in Champions League, iar “galben-verzii” au o prestatie senzationala intr-o grupa de foc cu Sporting Lisabona, Lazio Roma si FC Zurich in care au acumulat 6 puncte din  5 meciuri ! Click aici pentru LIVE VIDEO

FC Vaslui – Otelul Galati, este un meci cu mari orgolii, sa nu uitam ca cele doua s-au luptat pentru castigarea campionatului, iar mai multe cluburi printre care si Vaslui a contastat arbitrajul foarte evident care ajuta Galatiul. Cele doua echipe se vor intalni si in cupa in martie, iar oficialul Marius Stan a declarat ca era singura echipa care nu o dorea, pentru ca nu au pus probleme Vasluiului in ultimii ani.

In sezonul trecut la Vaslui, “galben-verzii” au facut spectacol cu 4 goluri marca inregistrata Sanmartean-Adailton-Wesley si  in returi meciul s-a terminat 0-0, iar cu probleme de arbitraj ! Desi Vasluiul vine dupa un rezultat istoric, 0-0 cu Lazio, nu cred ca oboseala va fi marea problema, sa nu uitam, golgheterul Wesley  a fost suspendat iar in campinat va avea o pofta mare de joc. Pronostic, Vaslui castiga pentru cota de 2.00 !