Vaslui – Dinamo ONLINE Live

Vaslui Dinano ONLINE – Vaslui – Dinamo ONLINE LIVE

Incepem cu Liga 1, unde derbyul etapei se joaca la Vaslui, unde gazdele intalnesc liderul campionatului ligii 1 la fotbal: Dinamo Bucuresti.

Vasluiul este vice-campioana Romaniei,grazie retrogradarii Timisoarei in liga secunda.Meciul se va juca la ora 21:30 si este transmis in direct de Digisport 1.La stadion sunt asteptati un numar mare de suporteri,deoarece Vasluiul a reusit calificarea in grupele Europa  League eliminand echipa ceha Sparta Praga.

La gazde antrenorull Viorel Hizo nu poate conta pe jucatorii Paul Papp, Petar Jovanovic, Gladstone, Gabriel Canu, toti accidentati dar sunt si jucatori care se pot recupera pana la ora meciului: Lucian Sanmartean, Willian Gerlem si Richard Anang.

Desi nu au mai castigat de 2 ani si jumatate, Dinamo spera la o victorie la Vaslui, insa palmaresul nu este cu ‘cainii-rosii’, ei nepunand probleme in ultimile meciuri.Antrenorul Liviu Ciobotariu nu ii va putea avea la dispozitie pe Alexe, Pulhac si Scarlatache-accidentati.

Fotbalistul Gabriel Torje s-a transferat acum o saptamana la Udinese Calcio, unde va trebui sa il lase uitat pe chilianul Alexis Sanchez. Dupa acest transfer, cred ca Dinamo nu va mai avea acelasi spirit ofensiv, mai ales ca majoritatea atacurilor porneau de la “piticul” Torje.

Echipele probabile la meciul FC Vaslui – Dinamo:

Echipa probabila FC Vaslui: Cerniauskas – Milanov, Balaur, Farkas, Annang – Jovanovic, Wesley Lopes, Pavlovic, L.Sanmartean – Yero Bello, Temwanjera; Antrenor: Viorel Hizo;

Echipa probabila Dinamo: Balgradean – L.Rus, D.Grigore, Moti, Musat – Patrascu, D.Kone, D.Stoica, Cat.Munteanu – Danciulescu, M.Niculae; Antrenor: Liviu Ciubotariu;