Trabzon – Lille Online LIVE

Trabzon – Lille Online LIVE pe 27 septembrie

Dupa cum bine stiti astazi este marti de aceea ne putem bucura de fotbalul spectacol oferit de cei din Champions League. O partida interesanta este cea dintre Trabzon – Lille de la ora 21:45 care v-a fi Online LIVE pe www.vena.ro

In primul meci  Trabzon a uimit toata lumea fotbalului, invingand castigatoarea de acum 2 ani, Inter Milano chiar pe Giusepe Meaza, in timp ce Lille a facut doar 2-2 cu CSKA Moscova pe propriul teren, dupa ce avea 2-0 la un moment dat.

La aceasa partida, Lille putem spune ca este favorita pe hartie, deoarece provine dintr-un campionat mult mai valoros al Frantei decat cel al Turciei.La pariuri Lille sta putin mai bine decat Trabzon si la o victorie are o cota de 2.50 spre deosebire de Trabzon care are o cota de 2.80,iar in caz de egal cota este de 3.20.

Trabzon a ajuns in aceasta faza a competitiei deoarece campioana Fenerbahce a fost data afara din competitie pentru meciuri trucate in sezonul trecut, dar i-a fost si retas titlul de campioana.Astfel, desi Trabzon era eliminata in turul al III-lea al Ligii Campionilor de Benfica, a ajuns miraculos moka.

Pronosticul meu pentru acest meci este x pauza sau final, pentru o cota de 1.55.

In cazul in care doriti sa vedeti mai multe pronosticuri din champions league va invitam sa urmariti categoria noastra de SPORT, aici putei vedea care sunt sugestiile noastre pentru realizarea unui bilet la pariuri sportive

 Urmareste Trabzon – Lille Online LIVE pe www.vena.ro