Te iubesc – Spus in alte limbi

De foarte multe ori atunci cand vrei sa faci o declaratie de dragoste cuiva nu este suficient un te iubesc spus in romana. De aceea am vazut ca foarte multe persoane cauta traducerea la cuvintele “te iubesc” in mai multe limbi precum engleza, franceza, italiana, spaniola si multe altele.

Pentru inceput trebuie sa va reamintim ca un te iubesc nu este doar o simpla declaratie de dragoste, sunt niste cuvinte care ar trebui spuse doar atunci cand sentimentele sunt adevarate.

Te iubesc in engleza : I love you, aceasta replica este destul de cunoscuta. Mai ales in filme sau scene din filme celebre. I love you este cred ca cel mai folosit cuvint in toata lumea. Sa speram ca semnificatul acestui cuvant “I love you” sa nu isi piarda valoarea niciodata.

Te iubesc in franceza : Je t’aime, poate suna destul de ciudat, dar cuvintul je t’aime  reprezinta traducerea la te iubesc in franceza. Poate  va este greu sa credeti dar te iubesc in franceza reprezinta cel mai romantic te iubesc spus de catre o persoana. Sa nu uitam ca in Franta la Paris  avem parte de cele mai romantice momente.

Te iubesc in italiana: Ti Amo, versiunea corecta ca traducerii cuvantului te iubesc in italiana este “ti amo” si nu te amo, o greseala ce adesea este facuta de cei care doar au auzit cum se pronunta aceste cuvinte. Avand in vedere ca locuiesc de circa 7 ani in Italia, ti amo este totusi un cuvand nu la fel de mult folosit. In general adolescentii folosesc TVB ( ti voglio bene ) sau alte forme pentru a spune te iubesc in italiana.

Alte traduceri ar fi urlatoarele : Я люблю тебя ( in Rusa ), Seni seviyorum ( in Turca ), Te quiero ( in Spaniola ) si asa mai departe.

Voi cum preferati sa spuneti te iubesc persoanei iubite ? Care este cel mai frumos te iubesc pe care l-ati auzit vreodata?