Stuttgart – Hoffenheim online LIVE

In a 9-a etapa din Bundesliga, se intalnesc 2 vecine de clasament. Stuttgart ocupa locul 7 avand 13 puncte in timp ce Hoffenheim este pe locul 8 diferenta fiind reprezentata de golaveraj, ei primind un gol in plus fata de adversari.

Pana acum Stuttgart si Hoffenheim au mai jucat de 7 ori impreuna, 3 meciuri au fost castigate de fosta echipa a internationalului roman Ciprian Marica si 4 dintre meciuri s-au incheiat la egalitate. Doar unul dintre meciurile directe a fost castigat pe teren propriu si in 6 dintre cele 7 au marcat ambele formatii.De aceea,pronosticul meu este ca ambele vor marca,la o cota de 1.50

In acest sezon,cea mai mare victorie a celor din Stuttgart a fost 3 – 0 cu Schalke, pe teren propriu, in timp ce Hoffenhein a reusit o victorie remarcabila in deplasare la cei din Mainz, rezultatul fiind 0 -4.  Cea mai drastica infrangere din acest a celor de la Stuttgart a fost meciul de acasa cu Bayern Leverkusen, incheiat 0-1 pe cand Hoffenhein a incasat un 2-0 de la Koln, in deplasare. In ultimele 8 goluri inscrise de formatia germana Hoffenhein, 7  au fost reusite de Roberto Firmino (4) si de olandezul Ryan Babel (3) . Iar Fabian Johnson a contribuit si el cu 3 pase de gol in cele 5 runde în care a evoluat.

Echipe probabile:

Stuttgart: Ultreich – Boulahrouz, Tasci, Maza, Boka – Harnik, Kvist, Hajnal, Okazaki – Cacau, Pogrebnyak

Hoffenhein: Starke – Beck, Vorsah, Compper, Braafheld – Weis, Obasi, Sigurdsson, Rudy, Babel – Firmino

Urmareste Stuttgart – Hoffenhein online LIVE pe www.vena.ro de la ora 16:30 !