Steaua – Sportul online LIVE

Steaua – Sportul online LIVE

Cel mai interesant meci al etapei poate fi urmarit duminica seara de la ora 21:30 si pe internet,Steaua – Sportul  LIVE de pe Ghencea. Dupa rezultatele incredibile de sambata cand Vasluiul a pierdut prima incredibil la Sibiu cu 3-0, apoi Dinamo in “Groapa” cu Petrolul 3-1, iar seara Rapidul a facut scorul campionatului cu CFR Cluj 5-0, asadar dupa aceste meciuri  Steaua se poate apropia foarte mult de prima clasata, culmea,CFR Cluj, iar milioane suporteri din tara asteapta o noua revenire a “ros-albastrilor” la batalia pentru titlu.

In ultima vreme Steaua a cam dezamagit unde a si marcat un singur gol, la Pandurii in ultima etapa. Ultimile 3 rezultate la Steaua: 1-1 la Pandurii, 0-0 cu Gazul acasa si 0-1 la Tg Mures.

Cote la pariuri pentru Steaua – Sportul online:

Steaua pleaca evident favorita, cota 1.35 la victorie, in timp ce egalul are cota 4.50 si pentru a paria pe victoria Sportului va puteti imbogati, cota 8.50.

Foto: assets.sport.ro

Echipe probabile pentru Steaua – Sportul online:

Steaua Bucuresti: Stanca – Geraldo Alves, Chiricheş, V.Iliev, Pârvulescu – Chipciu, T.Bălan, Bourceanu, Cr.Tănase – Rusescu , Fl.Costea; Antrenor: Mihai Stoichiţă;

Sportul Studentesc: C.Lungu – I.Şerban, Cioranu, D.Lung, Farmache – V.Lazăr, Novac, A.Lungu, Ferfelea – Curelea, Nistor; Antrenor: Daniel Isăilă;