Steaua-Schalke online live ProTV ora 20:00

Steaua-Schalke online live ProTV ora 20:00

Steaua va debuta pe propriul teren in primul joc din grupele Europa League acasa cu Schalke04.Meciul se va juca pe arena din Cluj,deoarece pe National Arena gazonul era uscat si vopsit :).

Pentru acest meci s-au vandut aproximativ 20.000 de bilete,iar organizatorii se asteapta la un meci cu risc maxim,mai ales pentru ca galeria stelei arunca la meciurile importante cu torte si petarde pe teren.Jucatorii lui Rony Levi sunt foarte motivati pentru acest meci, mai ales ca patronul Gigi Becali anunta prima buna pentru ca jcuatorii Stelei sa scoata un rezultat pozitiv cu nemtii de la Schalke 04.

Inainte de meci, patronul e foarte optimist in ceea ce priveste jocul Stelei si spera la victorie care sa aduca linistea in ceea ce priveste calificarea echipei: “Am incredere in toata echipa, dar ma astept sa explodeze Mihai Costea. Nu ma tem de nimeni, de ce sa ma tem? E fotbal, nu ma tem de nimeni!”

Echipele probabile:

Steaua: Tatarusanu – Emeghara, Galamaz, Geraldo, Latovlevici – Tatu, Bourceanu, Brandan, Tanase – Nikolic, Mihai Costea;
Antrenor: Ronny Levy;

Schalke: Fahrmann – Hoger, Howedes, Matip, Fuchs – Papadopoulos, Holtby – Farfan, Raul, Draxler – Huntelaar
Antrenor: Ralf Rangnick.