Steaua – Astra Ploiesti online LIVE

Steaua – Astra Ploiesti online LIVE

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei prin prisma faptului ca se produce si revenirea in Ghencea, poate fi urmarit si pe internet: Steaua – Astra Ploiesti LIVE de la ora 20:30. Este un meci foarte important pentru echipele de la varful clasamentului, pentru ca asta ne intereseaza mai mult, pentru ca daca Steaua va invinge la o diferenta de cel putin 3 goluri trece pe locul 3, peste Rapid Bucuresti care a mancat bataie surprinzator la Concordia Chiajna scor 1-0.

Inca un imbold important pentru ros-albastri vine de la Dinamo – Sportul, incheiat incredibil 1-3 dupa ce studentii au facut ce au vrut in Stefan cel Mare, tot dupa o revenire a cainilor dupa ce evoluase pe primul meci pe National Arena.

Click aici pentru Steaua – Astra Ploiesti LIVE

Astfel, daca Steaua reuseste sa invinga, va acumula 41 de puncte, iar etapa aceasta poate sa le apartina in proportie foarte mare si poate spera in continuare la titlu. Primele doua clasate sunt CFR care a trecut surprinzator pe primul loc cu 46 de puncte,urmata de Dinamo cu 44. Locul 3 inaintea jocului din Ghencea este detinut de Rapid cu 41 de puncte.

Cote pentru Steaua – Astra Ploiesti online:

Steaua 1.50 la victorie, egalul 3.80 iar Astra este cotata cu 6.80 ca sa plece cu cele 3 puncte. Ultima intalnire directa in Ghencea a fost anul trecut si s-a terminat cu scorul de 1-1, iar pentru a se repeta acest scor, bookmakerii au cotat cu 7.50.In tur Astra a castigat cu 2-1 la Ploiesti.

Foto: img3.rol.ro

Echipe probabile la Steaua – Astra Ploiesti online:

Steaua Bucuresti: Tatarusanu – Dananae, Chiriches, Geraldo, Parvulescu – Chipciu, Bourceanu, Bicfalvi, Tanase – Costea, Rusescu.

Astra Ploiesti: Silviu Lung – Mihalache, Gaman, Ricardo, Morais – Seto, Patrascu – Miguel, Spadacio, Bajenaru – Rusu.