Steaua – AEK Larnaca online LIVE

Steaua – AEK Larnaca online LIVE

Miercuri seara de la ora 22:00 puteti urmari pe site-ul nostru www.vena.ro Steaua – AEK Larnaca online, meci ce se va juca pe National Arena probabil cu stadionul arhiplin, sa nu uitam ce interes major a fost pentru acest meci inca de duminica si luni.

Ce este cel mai important, suporterii vin la stadion si asta pentru ca “ros-albastrii” fac jocuri bune, au fost aproape de un egal cu Schalke in Germania , au batut marea rivala Dinamo cu 3-1 in “Stefan cel Mare”, a surclasat CFR Cluj la toate capitolele numai la tabela nu, dar suporterilor pe place atitudinea.

Click AICI pentru Steaua – AEK Larnaca live !

Steaua trebuie sa castige, are 5 puncte la doar unul in spatele israielienilor de la Maccabi Haifa care au invins cu 5-0 Steaua la ei dar stelistii au castigat cu 4-2 pe National Arena. Cu un egal Steaua nu se califica indiferent de rezultatul de ka Maccabi – Schalke pentru ca meciurile directe ii avantajeaza pe Maccabi.

Cotele la pariuri o da ca mare favorita pe Steaua, cu 1.55 la victorie in timp ce la un x2 cota este 2.31. In tur scorul a fost 1-1 dupa ce AEK a deschis scorul dar Mihai Costea a inscris dupa un fuleu impresionant.

Pronostic bun , cred ca ar fi Steaua marcheaza in ambele reprize pentru cota de 2.10 !

Echipa probabila la Steaua – AEK Larnaca online LIVE

Tatarusanu – Martinovici, Iliev, Galamaz, Latovlevici – Rusescu, Bourceanu, Brandan, Tanase – Nikolic, M. Costea.

Urmareste Steaua – AEK Larnaca online pe www.vena.ro miercuri seara de la ora 22:00 !