Sporting Lisabona – Vaslui online LIVE

Sporting Lisabona – Vaslui online LIVE 20 octombrie 2011

Joi seara, 20 octombrie 2011, are loc disputa dintre Sporting Lisabona si FC Vaslui. Acest meci este a 3-a etapa din grupa D, din care mai fac parte Lazio Roma si FC Zurich. Meciul va fi transmis online LIVE pe www.vena.ro !

Pana acum, moldovenii sunt neinvinsi in aceasta stagiune de Europa League. In prima etapa, au facut o surpriza placuta in deplasarea de la Roma, care dupa ce au fost condusi la pauza cu 1-0,a u intors scorul in numai 3 minute. Insa nu au stiut cum sa-si pastreze avantajul, fiind egalati inspre final. In cel de-al doilea meci, povestea s-a repetat izbitor. Dupa ce au fosti condusi cu 1-0 la pauza, vasluienii au reusit inca o data sa intoarca scorul si in final, meciul s-a terminat cu un scor de egalitate, 2-2.

Cei de la Sporting Lisabona au start de sezon perfect, numai victorii pe linie, atat in plan intern, cat si in Europa League. Astfel, dupa 2 etape, ea se afla pe pozitia intai din Grupa D cu maximum de puncte, avand un golaveraj de 4 la 1. In prima etapa au castigat in Elvetia, la Zurich, scor find de 1-2 pentru ca mai apoi sa castige meciul de pe teren propriu cu Lazio la limita, 2-1.

Tehnicianul portughezilor Domingos Paciencia a declarat ca o victorie asupra celor de la FC Vaslui, ar apropia echipa sa mai mult de calificare. Asadar, atat el cat si jucatorii sunt fixati sa castige acest meci.Pronosticul meu este victorie lusitanilor,la o cota de 1,30.

Echipe probabile:

Sporting: Marcelo Boeck – Joao Pereira, Carriço, Onyewu, Evaldo – Matias Fernandez, André Santos, Schaars – Diego Capel, Insua, Van Wolfswinkel.

Vaslui: Černiauskas – Milanov, Papp, Farkaš, Milisavijević – R.Costin, Pavlović – Adailton, Wesley Lopes, L.Sanmartean – Yero Bello;